Omschrijving

Deze unieke en exclusieve high-end nieuwbouw villa aan het meer van Keerbergen bevindt zich op een terrein van 3.000 m² en wordt instapklaar aangeboden.

Deze eigendom is gelegen op wandelafstand van de Royal Golfclub en wordt gekenmerkt door straatbreedte van > 50 meter en een uitzonderlijk diep meerzicht van > 120 meter.

Alle vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 433 m².

Via de centraal gelegen inkomhal kijkt u over de binnen patio met vijver uit op het meer.

De rechtervleugel biedt u een dubbele inpandige garage (50m²), een gastentoilet met handenwasser, ingebouwde vestiaire, berging met ingebouwde kasten en een eerste bureau ruimte. De grote, volledig uitgeruste keuken is voorzien van een zeer groot eiland en diverse Miele toestellen. Aansluitend bevindt zich de leefruimte met frontaal meerzicht en diverse maatwerk zoals tv-meubel en wijnkast.

De linkervleugel biedt u 4 slaapkamers (3 volwaardige + 1 master bedroom) met ingebouwde kasten, een tweede ingebouwde vestiaire, tweede toilet, eerste badkamer met dubbel meubel en inloopdouche, berging/wasplaats met ingebouwde kasten en een tweede bureau ruimte en/of polyvalente ruimte. De master bedroom met zicht op het meer beschikt tot slot over een eigen luxe badkamer en aansluitende dressing met zwarte fumé glazen kasten. Beide badkamers zijn voorzien van o.a. Gessi kraanwerk.

Deze villa wordt gekenmerkt door high-end maatwerk met premium toestellen en materialen. De weloverwogen materiaalkeuzes, uitzonderlijk hoge plafonds tot 3,50 meter met aansluitende plafondhoge glaspartijen versterken het rust -en vakantiegevoel in combinatie met de patio-vijver en de interactie met het meer.

Tuinarchitectuur en -aanleg door Christophe Serneels met aandacht voor optimale privacy, groot terras, volwassen planten/bomen en geïntegreerde tuinverlichting.

Aanvullend: vloerverwarming, domotica, airco, alarmsysteem met camera’s, zonnepanelen, thuisbatterij, geboorde waterput, …

Prijs is exclusief registratierechten, BTW en notariskosten.

  • Status Te koop
  • Locatie Keerbergen
  • Bouwjaar2021
  • Prijs€ 2.275.000