Locatie

Het welgekende vastgoedcliché blijft ook vandaag van toepassing: alles start met de juiste locatie. Onze filosofie is simpel maar efficiënt: wij bouwen enkel op (top)locaties waar we zelf ook zouden willen wonen. Om die reden wachten wij het marktaanbod niet af en gaan wij steeds zelf op zoek naar dé volgende A-ligging om onze appartementen te realiseren.

Vandaag staan onze realisaties garant voor een uniek en-en-verhaal.
Zo kan je bij elke residentie én een mooie woonoppervlakte én een duurzame constructie én een toplocatie afvinken.

Sterke architecturale ontwerpen, bouwdurf -en ervaring geven onze appartementen net die extra boost om het volledige plaatje te laten kloppen.

Ontdek aan welke residenties we nu volop aan het bouwen zijn.

Optimaal ontwerp
Vaste contactpersoon

Onze vaste architecten zorgen in samenwerking met onze in-house architect assistente voor een optimaal ontwerp en indeling van uw nieuwe thuis. 
Zij vormt ook de ontzorgende schakel tussen de eigenaar en de onderaannemers.

Bij aankoop op plan wordt u een basisindeling gepresenteerd die u nog volledig kan aanpassen op maat van uw woonbehoefte(s).

Wij begeleiden en adviseren u vervolgens gedurende het hele bouwproces en zoekt proactief mee naar de gepaste materiaalkeuzes voor de afwerking.

Lokale aannemers

Bij onze lokale onderaannemers vindt u bovendien een ruim assortiment aan keuzes en afwerkingsmaterialen. Omdat we kiezen voor lokaal, dient u niet het hele land te doorkruisen om materialen te kiezen.

Op deze manier is het efficiënt werken voor iedereen en bevinden de showrooms zich op een boogscheut van de respectievelijke werven.

Eigen productie atelier

Onze klanten die graag nóg een stapje verder gaan, kunnen op ons ook beroep doen voor een gepersonaliseerde totaalafwerking. Wij beschikken tevens over een eigen productie atelier waar we volledig op maat de eindafwerking van uw nieuwe woonst kunnen verzorgen.

We laten u graag zelf een aantal van onze interieur realisaties ontdekken.

Investeerders

U heeft het vast al gemerkt: MVprojecten biedt een brede waaier van appartementen in alle prijsklassen.

Dat zorgt er – mede – voor dat we ook in de smaak vallen bij investeerders. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze bouwfilosofie dat zich ent op kwaliteit, maakt dat wij u opbrengsteigendommen met minimale onderhoudskosten én een mooi rendement kunnen aanbieden.

De in het lastenboek voorziene ruime afwerkingsbudgetten maken het bovendien mogelijk om perfect binnen budget een kwalitatief en duurzame opbrengsteigendom te laten realiseren.

Investeren in vastgoed is bovendien kiezen voor zekerheid: op korte termijn geniet u van de huuropbrengsten, op lange termijn heeft u quasi altijd een mooie meerwaarde.

Bent u er als investeerder graag als eerste bij? Ontdek welke opbrengsteigendommen wij u kunnen presenteren.

Referenties

Een aantal van onze referenties zal u alvast ongemerkt voorbijgereden zijn:

  • Residenties Fiorano, Imola en Monza  over de kerk te Peulis
  • De renovatie en uitbreiding van het prachtige art-deco gebouw Le Grand Veneur te Keerbergen

Een aantal van onze reeds opgeleverde appartementen functioneren ook als modelappartement en kunnen op afspraak bezocht worden.

Kijk gerust even verder naar tal van andere referenties.

Ontdek onze huidige projecten